06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Bear-lock mechanikus kormányzárKÉREM OLVASSA EL AZ "ÖN ÉRDEKÉBEN" LINK ALATT TALÁLHATÓ FONTOS INFOKAT A HONLAP JOBB FELSŐ SARKÁBAN

Rendkívüli biztonságban szeretné tudni autóját minden alkalommal, amikor leparkol vele valahová és magára hagyja? Gondolkodjon el a kormányzáron, járjon utána és győződjen meg személyesen, hogy a hozzáértő szakemberek miképpen is vélekednek a kormányzárokról.
Cégünk a Bear-lock márkajelzéssel ellátott mechanikus kormányzárat forgalmazza és szereli. Nem túlzás azt állítani, hogy ez a modell (és általánosságban az összes kormányzár) 99%-os védelmet nyújt a hétköznapokban. Ezt mi sem támasztja jobban alá, minthogy az autó lényegében mozdíthatatlan tréler nélkül lezárt kormányzár mellett, ezen felül a zár kiszerelése utcai körülmények közt csaknem lehetetlen, műhelyben is több óra! A Bear-lock fúrás, fagyasztás és savazás ellen is védve van.

Ára (bruttó): 65 000 Ft 

 

Bear-lock mechanikus kormányzár

 

Miért pont kormányzár?

Ez a fajta kormányzár ugyanúgy fixen beépítendő, mint egy Váltózár. Gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a műszerfal alól kizárólag egy kulcslyuk lóg ki, amit egy toló-fordító mozdulattal zárunk kulcs nélkül, és kulccsal pedig nyitunk. A beépítés elve ugyanaz, mint a váltózáré: törő fej és csavarokkal, bonthatatlan kötéssel. A Bear-lock kormányzár mechanikus védelmet nyújt autójának. A kormányzárak között a legújabb termék. Utcai körülmények között hatástalanítani nem lehet. A termék teljesen autó specifikus, mellékelt táblázatunkban megtalálja azokat az autókat, amikhez Egyenlőre kizárólag elérhető.

 

Bear-lock mechanikus kormányzár


Beszerelés ideje körülbelül másfél óra.
A gyártó a termékre öt év garanciát ad.

 

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET