06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Diamond-Lock váltózárak 7 év garanciával

Diamond-lock legújabb típusa az ún. “comfort-lock”, melynél már nem kell egy acéltüskével bajlódni, hanem egy direkt áttétel segítségével kulcs forgatásakor betolódik a záróstift a helyére, nyitáskor pedig kihúzódik onnan.

KÉRJE VÉLEMÉNYÜNKET, MELYIK AUTÓHOZ, MELYIK VÁLTÓZÁRAT AJÁNLJUK!!!!FONTOS!!! TÉVHIT!!! NEM CSAK A ZÁRBETÉT SZÁMÍT, MI OLYAT SZERELÜNK AUTÓJÁHOZ AMI KOMPLEX VÉDELMET AD, TAKARÓVASSAL.KÉRDEZZEN!!!

Vegye igénybe váltózár szolgáltatásunkat! Hívjon minket bátran!

!!7 év garancia!!

Kulcsot 180-360  fokban kell mind záráskor, mind nyitáskor elforgatni, hogy pontosan mennyit, ez az autó típusától függ.Természetesen a stift mozgását a kezelő nem érzékeli, az a box vagy a kulissza alatt történik, a kezelő csak egy kulcslyukat lát a box oldalán.

Diamond sebváltózár autóbanDiamond váltózár kulcs

A zár a legtöbb esetben a box oldalán nem lóg ki, “síkban” van a boxxal, esetenként a kilógás 1-1,5 cm ( autótípustól függ ) és a legtöbb esetben a váltókar síkjától előrébb esik, tehát  nem kell az ülések tologatásával foglalkozni , ha a zárat szeretné kezelni. Ennél a zártípusnál szinte 100%-ban a konzolvasakat autóspecifikus módon alakították ki úgy, hogy alvázat fúrni már nem kell, a vas az autó gyári csavarpontjaihoz illeszkedik és szintén mint a Diamond-lock “stift-lock” verziójánál, itt is bonthatatlan kötést alkalmazunk.

Betétje a svájci eredetű KABA, ami a biztonsági zár piacon az egyik etalon.

Garancia 7 év, a gyártó 2 db kulcsot és egy kódkártyát ad a termékhez.

Diamond Lock váltózárak

Diamond Lock váltózár a kardánalagútba, a kárpitozás alá beépített zárszerkezet. A tartókonzolja szakítócsavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A konzol a váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkoló állásban) és megakadályozza az előre meneti fokozatok kapcsolását.

A berendezés alkatrészei úgy kerülnek beépítésre, hogy nem zavarják az utastér látványát, és nem befolyásolják a gépjármű további berendezéseinek használatát. A váltózár leszakadó fejű csavarokkal van rögzítve a gyári pontokon így nem érinti az autó garanciáját. Független az akkumulátor állapotától és a gépjármű további berendezéseinek működésétől.

A zárszerkezet tartókonzolja szakítócsavarokkal van a kocsiszekrényhez rögzítve, ami oldhatatlan kötést eredményez. A felhasznált szerkezeti elemek 60 HRC keménységű felületi edzést kapnak a gyártási folyamat során. Az alkalmazott edzett acél tüske 16 milliméteres átmérője rendkívüli merevséget és robusztusságot biztosít. A váltózár szerelvények a nemzetközi biztonságtechnikai előírásoknak megfelelően kerülnek gyártásra.

A Diamond Lock zárak a speciális kialakítás és az edzett acéltokozás következtében rendkívül ellenállók a mechanikai behatásokkal szemben. Teljes körű védelmet biztosítanak a különböző fúrási, fűrészelési, vésési, savazási és folyékony nitrogént alkalmazó eljárásokkal szemben. 

Váltózár csavarok

Az edzett acél tokozásban elhelyezett KABA Svájci zárszerkezet világszerte 20 országban szabadalmaztatott zárbetét, amely acél kiszerelésű a legmagasabb biztonsági igény kielégítésére. A zárbetét a következő nemzetközi biztonsági szabványok szerint tesztelt : B 5454, EN 1303 5-ös osztály. A kétoldalas kulcsot szinte lehetetlen másolni, mivel a “kód” a kulcsra nem fúrással, hanem egy speciális marással kerül rá, amely biztosítja a lépcsőzet pontos elkészítését. Marások találhatók a bevezető éleken is; ezek további plusz védelmet biztosítanak az illegális kulcsmásolással szemben.

 


Diamond Comfort Lock váltózár

Sebváltózár kulcsA váltózár esztétikus kivitelben rendkívül egyszerű és kényelmes kezelhetőséget biztosít. Csupán a kulcs elfordításával egyetlen mozdulattal oldható a váltórudazat rögzítése.

A váltókart hátrameneti fokozatban rögzíti (automata sebességváltóval rendelkező gépjárművek esetén parkolóállásban) és megakadályozza az előremeneti fokozatok kapcsolását. Rejtett, hozzáférhetetlen, autóspecifikus tartókonzolokkal kerül beszerelésre.

 

 

KABA zárról:
KABA Váltózár 24 csap párral

A rendszerben 24 edzett csap pár található a zárbetét mindkét oldalában. A letapogatás elleni védelmet a speciálisan tervezett azonos hosszúságú biztonsági csapok biztosítják. Mind a 24 csap-pár négy lépés mélységben variálható. A négy, sugár alakban elhelyezett csapsort tetszőlegesen elhelyezhető és így megszámlálhatatlan variációhoz juthatunk. A maximális biztonságot ugyancsak garantálja, hogy pótkulcsot csak a gyárban tudunk másoltatni.

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET