06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

VÁLTÓZÁR

MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB HÁLÓZATA


Váltózár Budapest 11 műhelyében

És Budaörs, Gödöllő, Budakalász, Székesfehérvár, Kecskemét, Solt városokban
VAGY ÖNNÉL INGYENES KISZÁLLÁSSAL IS MÁJUS 31-IG 150 KM-ES KÖRZETBEN, 18 ÉV TAPASZTALATÁVAL.Műhelyek III-IV-IX-X-XI-XIII-XIV-XV-XVII-XXI-XXII kerületekben és vidéken is!

BEARLOCK VÁLTÓZÁR

BEARLOCK VÁLTÓZÁR

Lengyel gyártású váltózár, "kiugró" és "stiftes" kivitelben, a legrégebbi autóktól a legújabbakig, 5 év garancia2

CONSTRUCT VÁLTÓZÁR

CONSTRUCT VÁLTÓZÁR

Cseh váltózár,kulcs fordításával nyit-zár, rendkívül megbízható és esztétikus, 5 év garancia

DIAMOND VÁLTÓZÁR

DIAMOND VÁLTÓZÁR

Magyar fejlesztésű váltózár Kaba zárbetéttel, a legújabb, rotációs rendszerű működtetés, 5 év garancia

EGYÉB MÁRKÁK

EGYÉB MÁRKÁK

UV jelölés, pedálzár, kormányműzár, motortérzár, riasztó, indításgátló, lézerblokkoló, gázpedálzár

Érvek a sebváltózár mellett

Érvek a sebváltózár mellett

  • A váltózár biztonságos megoldást jelent a tolvajok ellen.
  • Váltózár beszereléssel nem vész el semmilyen garancia az autójáról.
  • A váltózár egy költséghatékony védelmi megoldás.
  • A váltózár beszerelése gyors, akár meg is várhatja.
  • VIGYÁZAT! HONLAPUNKAT NÉMELY KONKURENS CÉG KOPPINTJA, TARTALMÁBAN, FORMÁJÁBAN, MIVEL ÚJAT KITALÁLNI NEHEZEBB. VÁLASSZA AZ EREDETI, 2001 ÓTA MŰKÖDŐ  VALTOZARAK.HU MÁRKANEVET, AHOL A LEGNAGYOBB TAPASZTALATTAL, ODAFIGYELÉSSEL ÉS RUGALMASSÁGGAL ÁLLNAK ÖNHÖZ ÉS AUTÓJÁHOZ EGYARÁNT. VÁLASSZA A PIACON AZ EGYIK LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ VÁLTÓZÁRAS CÉGET : VALTOZARAK.HU

Ha időben felhívott volna a tulajdonos...

Váltózár nélkül ma ennyi egy autólopás

Váltózár nélkül ma ennyi egy autólopás


Sebváltózár, a megbízható védelem, váltózár 5 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁVAL

Szeretné biztonságban tudni gépjárművét? Minket hívjon! Hogy miért?

  1. 2001 óta főtevékenységként csak váltózár beszereléssel és forgalmazással foglalkozunk minden nap, minden autótípushoz értünk.
  2. Ez idő alatt több mint 12.000 autóba szereltünk váltózárat, ami a váltózár piacon egyedülálló, 18 éves szakmai tapasztalatal
  3. Autószalonok, cégek, magánszemélyek is minket választottak.
  4. 17 helyen megtalál minket budapesti és vidéki műhelyekben, de váltózárat tudunk szerelni Önnél is, otthonában, munkahelyén, néhány ponton akár hétvégén is, vagy hétközben késő estig is, mindezt ingyenes kiszállással
  5. Cégünk 20M forint határig terjedően vállalkozói felelősségbiztosítással rendelkezik.

A váltózárakról általánosságban

A váltózár egy igen egyszerű elv alapján működik, méghozzá oly módon, hogy az autó közlekedéséhez szükséges sebességváltást egy rendkívül erős mechanikai rendszerrel megakadályozza.Minden autótípushoz egyedi konzol készül, csak azért nem "gyári" egy váltózár mert nem az autógyár tervezte, ellenben annak gyári pontjaihoz rögzül.

A gyári csavarokat speciális, a váltózár egységcsomagjában lévő úgynevezett törőfejes csavarra cseréljük, ami biztosítja, hogy a sebváltózárat ne lehessen visszabontani.

A mi cégünk külön odafigyel a megfelelő sebváltózár ajánlásra, értem ezalatt, hogy figyelembe vesszük az aktuális autó összes paraméterét, váltókulissza "nyitottságát" stb, ami alapján kiválasztom, megmondom Ön helyett is - esetleg Önnel, ismerősével akinek már van váltózárja nem feltétlenül egyetértve, de a maximális biztonságra törekedve - hogy melyik váltózár kell az Ön autójához.

A sebességváltózár beszerelése általában egy órát vesz igénybe, amit bármely műhelyünkben meg is tud várni kultúrált körülmények között, vagy mi is tudunk akár jönni Önhöz szerelni, otthonába vagy munkahelyére.

18 év tapasztalat, szerszámozottság, hozzáértés megengedi, hogy ne legyünk műhelyhez kötve és a váltózár beszerelést megoldjuk ákárhol.

Profi, ipari 18 voltos gépeinkkel a bontástól a végső porszívózásig, 220 volt nélkül minden munkafázist biztonsággal el tudunk végezni az Ön legnagyobb megelégedésére.

Mivel az összes, váltózár szereléssel foglalkozó cég közül mi szerelünk a legtöbbet, időpontot ha lehet, 2-3 nappal előre szíveskedjen fogélalni, illetve van olyan váltózár típus amit Magyarországon gyártanak és annak is van átfutása az autóspecifikus konzolok miatt.

 

És még egy tanulságos cikk: Origo.hu: Sufniban végzi a legtöbb lopott autó

A váltózárakról általánosságban

Váltózárat keres, de nem tudja, hogy van-e az autójához? Nézzen utána itt!

Bonthatatlan kötés

A sebváltózár beszerelése ún. bonthatatlan kötéssel történik. A bonthatatlan kötést úgy alakítjuk ki, hogy a Bear-Lock, Construct és a Diamond-Lock váltózárak beszerelésekor a speciális törőfejes csavarokat a szükségesnél egy kicsit tovább húzzuk. Ezáltal a legyöngített nyakrésznél a csavar hatlapfejű része, amit a kulcsunk fog leszakad, csak egy kúpos rész marad ott, amit kizárólag hidegvágó, kalapács, flex stb. szerszámokkal tudunk szükség esetén visszabontani, kizárólag műhelyben.Az autó gyári csavarjait innentől kezdve nem haszáljuk, de a a váltózár törőfejes csavarjait a gyárilag kialakított menetbe csavarjuk. Némely autótípusnál nem elegendő a csak szimplán a törős csavar, a mérnök-tervező takaróvasat is alkalmaz ami az egész váltózár részt pluszban letakarja, így lehetetlenné téve a hozzáférést.

Bonthatatlan kötésű sebváltózár A sebváltózár beszerelése ún. bonthatatlan kötéssel történik

Forgalmazott márkáink

Legjobb tudásunk és 18 éves tapasztalatunk alapján kizárólag olyan váltózárakat szerelünk ami a mi elvárásainknak is tökéletesen megfelel. Ez a 3 típus a Bear-Lock, a Construct és a Diamond-Lock. Amit mi nem szereltünk, időközben tönkre is ment....

VIGYÁZAT! HONLAPUNKAT NÉMELY KONKURENS CÉG KOPPINTJA, TARTALMÁBAN, FORMÁJÁBAN, MIVEL ÚJAT KITALÁLNI NEHEZEBB. VÁLASSZA AZ EREDETI, 2001 ÓTA MŰKÖDŐ  VALTOZARAK.HU MÁRKANEVET, AHOL A LEGNAGYOBB TAPASZTALATTAL, ODAFIGYELÉSSEL ÉS RUGALMASSÁGGAL ÁLLNAK ÖNHÖZ ÉS AUTÓJÁHOZ EGYARÁNT. VÁLASSZA A PIACON AZ EGYIK LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ VÁLTÓZÁRAS CÉGET : VALTOZARAK.HU

Ez a három sebváltózár típus mind minőségben, mind biztonságban eléri azt a szintet amit egy váltózártól mi elvárunk. A fenti váltózárak mindegyike véd a mechanika leakasztás ellen, a kellő helyen takaróvasakkal védi a kulissza azon helyeit ahol a sebváltózárakat esetleg meg lehetne kerülni.

Garancia - Az általunk beszerelt váltózárakra 5 év, a beszerelésre pedig örök garanciát vállalunk!

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET