06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Bullock exellence pedálzárFONTOS! KIZÁRÓLAG FUTÁRRAL KÜLDJÜK, SZEMÉLYES ÁTVÉTEL NEM LEHETSÉGES,RÉSZLETEK AZ ÁRAK MENÜPONTBAN

Minőségi és biztonságos pedálzárat szeretne akkor vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

A Bullock Excellence a váltózárak mellett egy másfajta, igen hatékony mechanikus lopásvédelemi eszköz. Egy olyan pedálzár, melynek karmai blokkolják a fék és a kuplungpedált, ezáltal biztosítják az autó maximális védelmét.

Mivel a Bullock Excellence pedálzár edzett acélból készül, ellenáll vágásnak, fúrásnak, savazásnak, csak úgy, mint a zárbetét. Ugyanakkor a számozott kulccsal használható biztonsági zárbetét kapott egy extra védelmet, egy acélgyűrűt (seeger-gyűrűt), mely megvédi a zárszerkezetet a kiszereléstől. Ezáltal elérte a Bullock Excellence, hogy jelenleg a piacon kapható egyik legbiztonságosabb mechanikus lopásvédelmi eszközzé vált.
Bullock Excellence pedálzár

 

A Bullock Excellence pedálzár egy mechanikus lopásgátló, mely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma tökéletesebb, mint a kezdetekben. A szerkezet karmai blokkolják a fék és a kuplungpedált, ezáltal biztosítva a maximális védelmet az autólopás ellen.

A Bullock Excellence pedálzár edzett acélból készült, így ellenáll vágásnak, fúrásnak egyaránt, illetve minden fontos alkotóeleme rozsdásodás ellen kezelt horganyzással és porszórással. A zár szintén fúrásálló és saválló anyagból készült, azonban van egy másik fontos védelmi eleme is, egy acélgyűrű (seeger-gyűrű), mely megvédi a zárszerkezetet a kiszerelés ellen.

A Bullock Excellence pedálzár tulajdonságai:

 • Maximális biztonság
 • Nincs szükség előzetes beépítésre
 • Nem okoz felesleges riasztásokat
 • Több autóban is használható
 • Állítható hosszúság a tökéletes védelem érdekében
 • Tökéletes kiegészítő váltózár mellett is

A csomag tartalma:

 • 2 számozott kulcs
 • 1 Bullock Excellence
 • A magyar nyelvű használati útmutató.

A Bullock Excellence 7 különböző modellben vásárolható meg, melyhez segítséget nyújt a doboz hátoldalán található táblázat.

A Bullock Excellence MECHANIKUS VÁLTÓVAL szerelt gépjárműveknél alkalmazható,lista szerint

Használati útmutató

 1. A kulcs elfordításával nyissa ki a pedálzárat.
 2.  Helyezze a szerkezetet a fék és a kuplungpedál közé, automatánál a fékpedálra.
 3. A karok lezárása egyszerűen a markolat betolásával.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET