06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Bear-Lock váltózárak 10 Év Garancia

 Minden Bear Lock váltózár mellé egy hasznos nagyértékű kiegészítőt adunk!

Hogy melyik autótípushoz melyik zár kapható azt kizárólag a gyártó dönti el, beleszólásunk ebbe nincs. Mindegyik Bear-lock váltózár típushoz 3 kulcsot és egy kódkártyát adunk, mellyel a későbbiek folyamán annak birtokosa szükség esetén kulcsot tud másoltatni. A váltózárra 5 év teljeskörű garancia érvényes.

Természetesen minden esetben a Bear-lock váltózárnál is a kézi váltós autóknál hátramenet, az automata vagy automata/szekvenciális váltósoknál pedig “P” állásban rögzítjük a kart, a váltózár bonthatatlan kötéssel rögzül az alvázhoz.

KÉREM OLVASSA EL AZ "ÖN ÉRDEKÉBEN" LINK ALATT TALÁLHATÓ FONTOS INFOKAT A HONLAP JOBB FELSŐ SARKÁBAN

Bear Lock váltózár autóban

A Bear-lock sebességváltózárak a nagyfokú biztonság illetve kedvező áruk mellett rendkívül egyszerű és gyors beszerelhetőségük miatt váltak keresetté egyéni és céges ügyfeleink körében. A váltózárnak két típusát különböztetjük meg, a hagyományos stiftes zárat és a legújabb, “press & lock” fantázianevűt. Mindegyik zártípus csak úgy, mint a nálunk megtalálható két másik váltózár típusai, gyári csavarpontokra illeszkednek, tehát szinte gyári alkatrésznek tekinthető. A stiftes zárnál egy 13-19 cm közötti hosszúságú acélstiftet kell kivenni a nyitáskor, illetve betolni záráskor. A Bear-locknál ezeket a zárakat inkább régebbi típusokhoz ajánljuk, az újabbaknál elsősorban a “press & lock” zárakat szereljük.

A Bear-lock press & lock záraknak is több fajtája van, a hagyományos “ki-beugrós” betétfejes mellett – ennél záráskor a kiálló betétfejet (ez maximum 2cm) egy toló-fordító mozdulattal a helyére nyomjuk kulcs nélkül, és kulcs elfordítása után visszapattan alaphelyzetbe, tehát semmit nem kell kivenni! – megjelentek az olyan zárak, amelyeknél a betétfejen csak fordítani kell egynegyedet kulcs nélkül. Itt benyomni sem kell már semmit és kulcs ellenfordításával nyit.

Stiftes sebváltózár
Press&lock sebváltózár
stiftes váltózár
press & lock váltózár
 

 

Sebváltózárral kapcsolatban hívjon minket bátran!

Váltózár ISO 9002 szabvány szerint

A tervezés és a gyártás során különösen fontos szempont volt, hogy a biztonság kiváló szintjét ne csorbítsák egyéb követelmények. A gyártás ISO 9002 szabvány szerint történik. A beszerelt zár esztétikus, harmonizál a gépkocsi belsejével. A erős acél keret  kívülről nem látható, a zárnak kizárólag a külső része, maga a zárszerkezete látszik. A tulajdonos kívánságára az oldalablakokra ragasztható figyelmeztető matrica hívja fel a tolvaj figyelmét a zárra. A Bear-lock sebességváltózárak előnyei : – Nagyfokú biztonság a gondos tervezésnek köszönhetően – Kézi, automata, automata/szekvenciális és joystick váltós autókhoz is – Könnyen kezelhetőek, erősek, precízek, megbízhatóak, kialakításukból eredően illeszkednek a gépkocsi belső teréhez. – Egyedileg vannak fejlesztve több mint 1500 autótípushoz – A karosszériára adott garanciát nem érintik – Kulcsaikat csak kódkártya alapján és annak birtokosának tudunk másoltatni – A Mabisz vizsgálata ” AM” kategóriába sorolta.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET