06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

PermanentMark UV gravírozásPermanentMark UV gravírozás-UV jelölés, mint kiegészítő védelem!

A holland PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS cég biztonsági termékei több mint 700 000 gépkocsit láttak már el védelemmel. A PERMANENTMARK legújabb fejlesztése a karosszéria-elemekre gravírozott, kizárólag UV-fényben látható biztonsági jelölés. Bár az ötlet nem új keletű, a technológia csak az utóbbi időkben ért el arra a szintre, hogy a szolgáltatás széles körben elérhetővé váljon. A rendszer egyszerre használ láthatatlan és látható gravírozást, amely megoldás elkerülhetővé teszi azt a balszerencsés helyzetet, hogy csak későn, a kocsilopás után derüljön ki a gépjármű nyomonkövethetősége.

Maximálisan UV gravírozott elemek (3 ajtós autóknál kevesebb): 18 kasztni elem (motorháztető, csomagtér fedél, 4 db sárvédő, 4 db ajtó, 2xA oszlop, 4xB oszlop, 2xC oszlop) ÉS 8 db üveg. Lámpákat, belső elemeket, kárpitot, alufelnit MÁR NEM gravírozunk!

Hogyan működik a PermanentMark UV gravírozás?

A PERMANENTMARK rendszer működési elve, hogy UV fény segítségével a gépjármű alvázszáma ( illetve annak utolsó, egyedi, 13 karaktere és a Magyarországon forgalomba helyezett gépjárművek esetében a “HU” kezdőelem ) belegravírozható a jármű összes üvegébe és a karosszériaelemek belső felületére (alapból 24 jelölés). Opcionális esetben a hátsó lámpák is alkalmasak a gravírozásra. Az UV gravírozás nem csupán egy egyszerű felületi jelölés, ez a speciális gravírozás egy kémiai maratás, amely csak úgy távolítható el, ha a felületet is megrongálják. Az üveg UV gravírozása különbözik a homokfúvásos gravírozástól, itt ugyanis nem keletkeznek felületi mélyedések, illetve az UV fénnyel egy sokkal diszkrétebb eredményt kapunk, amely nem csúfítja el a gépjárművet. Az UV gravírozás az üvegen szabad szemmel is látható, matt fehér színű, amelyet nem lehet sem savval sem lúggal sem eltávolítani.

PERMANENTMARK UV gravírozás

Az UV gravírozott jelölések áthatolnak a lakkozott karosszériaelemek fedőlakkján, festék rétegén és az alapozóján, de a karosszériát nem bántják. A gravírozás a karosszériaelemeken csak UV sugárzás hatására látszik, azonban – főleg nyáron – erősebb UV-A és UV-B sugárzás esetén szabad szemmel, alig észrevehetően láthatóvá válik. A láthatóvá váló gravírozások az elemek belső felületén találhatóak, ezért egyáltalán nem zavaróak. Az UV gravírozott jelöléseket átfényezéssel sem lehet eltávolítani, a gravírozást csak a fényezés eltávolításával és a teljes újrafényezéssel lehet eltüntetni. Az UV gravírozás nem végezhető el fedőlakk nélküli fényezésen, azonban a normál fényezésű gépkocsik a 90-es évek közepétől már rendelkeznek fedőlakkal.

UV gravírozás a láthatatlan nyomkövetésért UV fény

Az UV gravírozás jelölései 6 mm magasak és 11 cm hosszúak, a speciális eljárásnak köszönhetően pedig sem polírozással sem oldószerekkel nem távolíthatóak el.

UV gravírozás a hátsó lámpán

Az UV gravírozásra a tolvajok figyelmét is felhívjuk: a megjelölt autók két első, oldalsó üvegére egységes figyelmeztető matricát helyezünk el, amelyről egyértelművé válik, hogy a gépkocsit nem éri meg elvinni. A matrica angol nyelven is tájékoztat, így az információ a külföldi autótolvajok számára is érthető.

Az UV gravírozással jelölt gépkocsik azonosító adatait eltároljuk központi adatbázisunkban, melyből a biztosító társaságok és a rendvédelmi szervek részére igény szerint igazolást állítunk ki

A PERMANENTMARK, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Tanácsadó Szolgálat (BRFK VTSZ) szaktisztjeinek ajánlásával megkapta a MABISZ tanúsítványt.

Ügyfeleink számára egy egyedülálló garanciát dolgoztunk ki. Mivel a mindennapi használat során a gépkocsik egyes részei bármikor megsérülhetnek, (például kaphatnak egy követ a szélvédőre, vagy egy koccanás esetén cserére szorulhatnak a karosszériaelemek) a PERMANENTMARK UV gravírozást választó vevőink részére garanciát biztosítunk – maximum 4 elem – ingyenes újbóli megjelölésre.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET