06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

VÁLTÓZÁR

MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB HÁLÓZATA


Váltózár 17 Szakműhely Bpest-Vidék, de ingyenes kiszállás is.

Budapest 11 pont és Budaörs, Gödöllő, Budakalász, Székesfehérvár, Kecskemét, Szigethalom.
HÍVHAT ÉS DOLGOZUNK FOLYAMATOSAN, HÁZHOZ IS JÖVÜNK INGYEN, KESZTYŰT, MASZKOT, VÉDŐFELSZERELÉST HASZNÁLUNK

BEARLOCK VÁLTÓZÁR

BEARLOCK VÁLTÓZÁR

Lengyel gyártású váltózár, "kiugró" és "stiftes" kivitelben, a legrégebbi autóktól a legújabbakig, 10 év garancia. 49.999 Ft-tól

CONSTRUCT VÁLTÓZÁR

CONSTRUCT VÁLTÓZÁR

Cseh váltózár,kulcs fordításával nyit-zár, rendkívül megbízható és esztétikus, 10 év garancia

UV JELÖLÉS-GRAVÍROZÁS

UV JELÖLÉS-GRAVÍROZÁS

PermanentMark UV gravírozás-UV jelölés, mint kiegészítő védelem!

EGYÉB MÁRKÁK

EGYÉB MÁRKÁK

Pedálzár, Bearlock kormányzár, motortérzár, riasztó, indításgátló, lézerblokkoló, gázpedálzár

Olvastad már váltózár szakértőink cikkeit?

 

Váltózár és modern elektronika együtt?

Váltózár és modern elektronika együtt?

Manapság az autógyártók szinte mindegyike a korszerű csúcstechnológia vívmányait felhasználva igyekszik a lehető legnagyobb védelemmel ellátni a gépjárműveket. Azonban a modern technológia sajnos a tolvajoknak is kedvez.

 

Mennyit érhet a váltózár motortérzár nélkül?

Mennyit érhet a váltózár motortérzár nélkül?

Ezt persze nehéz pontosan megállapítanunk, de azért tehetünk következtetéseket!

A váltózár nem sokat ér akkor, ha a tolvaj profi és ritka típusú autóról van szó. Amennyiben az jármű népautó, akkor a védelem körülbelül 50 százalékos. Minden csak azon múlik, hogy a tolvajnak van-e kedve a motortérben leakasztani a sebességváltó bowdent, hogy a kart sebességbe helyezhesse.

Ha az autó ritka, azonban a tolvaj amatőr, akkor a váltózár önmagában 80 százalékos védelmet nyújthat.

 

Befolyásolja-e a váltózár az új autóra kapott garanciát?

Befolyásolja-e a váltózár az új autóra kapott garanciát?

Tájékozódjon pontosan! Sajnos egyes autószalonok és szakszervizek is gyakran tévesen tájékoztatják az ügyfeleket a gépkocsi garanciális szereléséről. Kiemelendő, hogy gépjárművének garanciája váltózár, motortérzár és riasztó beszereltetése esetében is érvényes marad. Akkor is, ha a munkálatokat nem a márkaszervíz végzi el!

A márkaszervizek gyakran drágábban is kínálnak hasonló szolgáltatást, mint az egyéb szerelőműhelyek, sokszor akár 75.000 vagy 100.000 forintért.

 

Váltózár beszerelés az autója védelmének érdekében

Váltózár beszerelés az autója védelmének érdekében

A cégünknél arra törekszünk, hogy évről évre biztosítani tudjuk a személygépjárművek védelmét. Ebben vannak segítségünkre az elmúlt 25 év alatt óriásit fejlődő váltózárak. Az egyik legbiztonságosabb autólopás gátlóvá nőték ki magukat. Amelyet a mechanikai védelem nyújthat a személygépjármű eltulajdonításban. Egy olyan vázat kaptak a váltózárak, amelyek, mint anyagfelhasználásban, mint összeszerelésben rendkívül masszívak.  A beszerelése is időtakarékos, egy-két órát vesz igénybe átlagban, ennyit rabolnánk csupán az Ön idejét.

 

A minőségi követelményeknek megfelelő váltózárak

A minőségi követelményeknek megfelelő váltózárak

A váltózár egy rendkívül megbízható, a járműnek magasfokú védelmet biztosító eszköz. De persze nem mindegy, hogy pontosan melyik fajtájú, illetve márkájú sebességváltó zár beszereltetése mellett döntünk. Megbízhatóságának mértéke és az időtállósága több tényezőtől is függ. Ilyenek a/az:

 • professzionális tervezés,
 • modern gyártási technológia igénybevétele,
 • összeszerelésnél használt alapanyagok minősége.

Mi, a valtozarak.hu-nál kizárólag olyan gyártókkal dolgozunk, akik a zárak jellegét illetően biztosítani tudják a magas színvonalat. 

 

Válasszon megbízható céget a váltózár beszereléséhez – válasszon minket

Válasszon megbízható céget a váltózár beszereléséhez – válasszon minket

Biztonságban szeretné tudni gépjárművét? Akkor nem csak a járművédelmi eszköz, de az azt beszerelő cég kiválasztását is alaposan meg kell fontolnia. Szavazzon bizalmat vállalkozásunknak, és szereltesse be velünk járművébe a váltózárat.
Hogy miért pont mi? 2001 óta, azaz lassan húsz éve foglalkozunk váltózárak beszerelésével. Ezt a szakmát nem csupán holmi melléktevékenységként űzzük, hiszen egész cégünk e köré épült.  Felelősségteljes és kötelességtudó munkatársaink naponta számos váltózár beszerelését végzik el.

 

Váltózárral szerelt lakóautók

Váltózárral szerelt lakóautók

Amennyiben magas biztonsággal ellátott eladó lakóautó után nézne, vagy pont Ön az a kereskedő, akinél néznének az ügyfelek, úgy van egy jó hírünk! Mit szólna, ha azt mondanánk, már egyes lakóautóba váltózárt szereltünk? Váltózárt, mely az autóiparban a modernkori biztonság megtestesítőjét jelenti.

Igen fontos jellemző lehet az eladó lakóautók körében az alapfelszereltségen túl egy biztonsági megoldás is. Hiszen minél nagyobb értékű a lakóbusz, annál nagyobb veszélynek van kitéve. Így párhuzamosan nőhet a kereslet a kényelmi extra funkciókkal együtt egy váltózár szerkezetre is. A valtozarak.hu csapata immár jó néhány eladó lakóautót kezelésbe vett és nyugodt szívvel állíthatjuk, hogy nem bánta meg senki a beruházást! A megkeresés, hogy váltózárral vértezzük fel a

 

Váltózár vs. modern elektronika

Váltózár vs. modern elektronika

Ma az autógyártók a csúcstechnológia vívmányait igénybe véve igyekeznek minél nagyobb védelemmel ellátni a gépjárműveket. A modern technológia gyors fejlődése viszont nem csak a jármű gyártóinak, de sajnos a tolvajoknak is kedvez. Tizenöt évvel ezelőtt például egy autóriasztó még bőven elegendőnek bizonyult, hogy megvédje a járművet. Ez ma már nem feltétlenül mondható el róla.
Az innovációk által létrejött elektronikai változások nem csak hatalmas előnyöket, hanem sebezhető pontokat is magukkal hoztak. A korszerű elektronika erényei persze vitathatatlanok, de nem árt, ha az árnyoldalaival is tisztában vagyunk.

 

Váltózár – a gépjármű mechanikai védelme

Váltózár – a gépjármű mechanikai védelme

Bármilyen járműről is legyen szó - értékétől, típusától és korától függetlenül-leszögezhetjük, hogy annak igenis szüksége van egy bizonyos szintű védelemre. Vagy legalábbis melegen ajánlott valamilyen biztonsági eszköz használata a szakemberek szerint. A gépjármű lophatatlanságának biztosítására választhatunk elektronikai vagy mechanikai eszközöket is. A gépjárművédelem elektronikus formája megvalósulhat riasztók, indításgátlók, rablásgátlók segítségével, de akár a GPS igénybevételével is.

 

Milyen arányban véd sikeresen a váltózár?

Milyen arányban véd sikeresen a váltózár?

A váltózár több mint 20 éve jelent meg az autóiparban, azóta óriási tendenciát mutatott a fejlődése és nagy méreteket ölt a sikeressége. Nem véletlen, hogy mára már az egyik legbiztonságosabb megoldásnak számít a gépjármű védés területén. Cégünk 2001-ben indult el a váltózár útján, a szakmában töltött 20 év tapasztalat pedig felbecsülhetetlen számunkra. Immáron az összes autótípusra tudunk szolgáltatni tökéletesen illő váltózárt, így az nem is kérdés, hogy az Ön autójában elvégezhető e a váltózár beszerelés. A váltózár egy kizárólag mechanikus alkatrészekből összeszerelt gépezet.  Úgy álmodták meg, hogy ne legyen benne semmilyen elektronika, ezzel is egy rizikófaktort elfelejthetünk.

 

Fegyelem, igyekezet és tökéletes váltózárak – ez a mi receptünk

Fegyelem, igyekezet és tökéletes váltózárak – ez a mi receptünk

Cégünkben a munkatársak közel húsz éves tapasztalattal a hátuk mögött, igyekeznek mindig a legmagasabb szinten elvégezni a rájuk bízott feladatokat. Ebből is adódhat, hogy Magyarországon az egyik legkedveltebb és legnagyobb váltózárral foglalkozó cégévé nőtük ki magunkat az elmúlt két évtized alatt. De mit sem érne a megannyi energiabefektetés és igyekezet, ha nem használnánk első osztályú eszközöket és termékeket. Ezért is fordítunk különös figyelmet a váltózár márkák tesztelésére és részletes átvilágítására. Csak akkor kezdünk beszerelni egy-egy adott váltózár modellt, mikor tesztelőink és mérnökeink is rábólintanak.

 

Mi az a váltózár?

Mi az a váltózár?

Amióta a világon autók vannak, azóta léteznek sajnos autótolvajok is. A járműtulajdonosok sokféle, az autólopást megelőző szerkezet közül választhatnak. Ilyenek például a váltózárak. Bár ezeket ma már egyes autótípusokba gyárilag is beépítik, a legtöbb autóban még mindig nincsennek jelen. De sebaj, hiszen szinte bármelyik autómárka, bármelyik autótípusáról is legyen szó, a beépítés utólag is lehetséges (Erről meggyőződhet tipuslistánkban.)! Ebben van Önnek segítségére vállalkozásunk, Magyarország egyik legnagyobb váltózárakra specializálódott hálózata. A váltózár olyan mechanikai eszköz, mely a jármű váltószerkezetét leblokkolva gátolja meg az autó eltulajdonítását.

 

Mely autótípusokra legnagyobb a lopási fenyegetettség?

Mely autótípusokra legnagyobb a lopási fenyegetettség?

Az autólopások száma Magyarországon stagnál, ez pedig azt jelenti, hogy nem vaktákban lopják az autókat, nem a mennyiségre, hanem a minőségre hajtanak. A minőség kifejezés azonban nem elég pontos ebben a helyzetben, hiszen nem feltétlenül a luxusautókra fáj a foguk a tolvajoknak, hanem mindenre amire kereslet van.

És mire van legnagyobb kereslet? Függetlenül az áraktól:

 • A leggyakoribb autókra
 • Olcsón elköthetőkre
 • Amelyekben nincs váltózár

A nagy számok törvényéből adódik a feltételezés, hogy a listán első helyet elfoglaló típusokra kell a legtöbb alkatrész.

 

Két masszív érv a váltózárak beszereltetésére

Két masszív érv a váltózárak beszereltetésére

Mondunk két nyomós, szakemberek által alátámasztott érvet autója védelmével kapcsolatosan. Először is, az autólopások száma az unió országaiban még mindig magas. Legalábbis ez derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala által végzett kutatásból. Az Eurostat a 2015 és 2017 közötti időszakot vizsgálta, és jutott a meglévő eredményre. A szóban forgó országokból ugyanis közel 700 ezer autót loptak el ez idő alatt.

Ez a szám elsőre igencsak ijesztő lehet az autótulajdonosok számára. Viszont ijedség helyett mi megoldást kínálunk, méghozzá a váltózár beszerelésének formájában. A másik jelentős, és a váltózárak mellett szóló érvünk szintén szakemberek véleményén alapul.

 

Miképp védekezhetünk a rafinált autótolvajok ellen?

Miképp védekezhetünk a rafinált autótolvajok ellen?

Lophatatlan autót eddig még nem gyártottak és valószínűleg egy jó ideig még nem is fognak. Természetesen itt nem az autóipar a bűnbak, egyszerűen nem rajtuk áll, annál inkább a tolvajokon. Ahogy fejlődik a védelem úgy párhuzamosan fejlesztik a támadásokat is. De mindenképpen megbírjuk nehezíteni a tolvajok dolgát.

A célunk az, hogy olyannyira megnehezítsük, hogy ne legyen kifizetődő számukra a munka. Erre sokszor nem a zárt garázs, hanem a váltózár nyújt megoldást! Miért és hogyan a váltózár:


Érvek a sebváltózár mellett

Érvek a sebváltózár mellett

 • A váltózár biztonságos megoldást jelent a tolvajok ellen.
 • Váltózár beszereléssel nem vész el semmilyen garancia az autójáról.
 • A váltózár egy költséghatékony védelmi megoldás.
 • A váltózár beszerelése gyors, akár meg is várhatja.

Ha időben felhívott volna a tulajdonos...

Váltózár nélkül ma ennyi egy autólopás

Váltózár nélkül ma ennyi egy autólopás


Sebváltózár, a megbízható védelem, váltózár 10 ÉV GYÁRTÓI GARANCIÁVAL

Szeretné biztonságban tudni gépjárművét? Minket hívjon! Hogy miért?

 1. 2001 óta főtevékenységként csak váltózár beszereléssel és forgalmazással foglalkozunk minden nap, minden autótípushoz értünk.
 2. Ez idő alatt több mint 12.000 autóba szereltünk váltózárat, ami a váltózár piacon egyedülálló, 19 éves szakmai tapasztalatal
 3. Autószalonok, cégek, magánszemélyek is minket választottak.
 4. 17 helyen megtalál minket budapesti és vidéki műhelyekben, de váltózárat tudunk szerelni Önnél is, otthonában, munkahelyén, néhány ponton akár hétvégén is, vagy hétközben késő estig is, mindezt ingyenes kiszállással
 5. Cégünk 20M forint határig terjedően vállalkozói felelősségbiztosítással rendelkezik.
 6. KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI VÁLTÓZÁRAKAT SZERELÜNK BE, MELYEK MINDEGYIKE VÁLTÓZÁR GYÁRBAN KÉSZÜL, EZÁLTAL BIZTOSÍTVA A GYÁRI PONTOKRA VALÓ TÖKÉLETES ILLESZKEDÉST ÉS A RESZELÉSMENTES BESZERELÉST. TÁKÉKOZÓDJON!

A váltózárakról általánosságban

A váltózár egy igen egyszerű elv alapján működik, méghozzá oly módon, hogy az autó közlekedéséhez szükséges sebességváltást egy rendkívül erős mechanikai rendszerrel megakadályozza.Minden autótípushoz egyedi konzol készül, csak azért nem "gyári" egy váltózár mert nem az autógyár tervezte, ellenben annak gyári pontjaihoz rögzül.

A gyári csavarokat speciális, a váltózár egységcsomagjában lévő úgynevezett törőfejes csavarra cseréljük, ami biztosítja, hogy a sebváltózárat ne lehessen visszabontani.

A mi cégünk külön odafigyel a megfelelő sebváltózár ajánlásra, értem ezalatt, hogy figyelembe vesszük az aktuális autó összes paraméterét, váltókulissza "nyitottságát" stb, ami alapján kiválasztom, megmondom Ön helyett is - esetleg Önnel, ismerősével akinek már van váltózárja nem feltétlenül egyetértve, de a maximális biztonságra törekedve - hogy melyik váltózár kell az Ön autójához.

A sebességváltózár beszerelése általában egy órát vesz igénybe, amit bármely műhelyünkben meg is tud várni kultúrált körülmények között, vagy mi is tudunk akár jönni Önhöz szerelni, otthonába vagy munkahelyére.

19 év tapasztalat, szerszámozottság, hozzáértés megengedi, hogy ne legyünk műhelyhez kötve és a váltózár beszerelést megoldjuk ákárhol.

Profi, ipari 18 voltos gépeinkkel a bontástól a végső porszívózásig, 220 volt nélkül minden munkafázist biztonsággal el tudunk végezni az Ön legnagyobb megelégedésére.

Mivel az összes, váltózár szereléssel foglalkozó cég közül mi szerelünk a legtöbbet, időpontot ha lehet, 2-3 nappal előre szíveskedjen fogélalni, illetve van olyan váltózár típus amit Magyarországon gyártanak és annak is van átfutása az autóspecifikus konzolok miatt.

KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI VÁLTÓZÁRAKAT SZERELÜNK BE, MELYEK MINDEGYIKE VÁLTÓZÁR GYÁRBAN KÉSZÜL, EZÁLTAL BIZTOSÍTVA A GYÁRI PONTOKRA VALÓ TÖKÉLETES ILLESZKEDÉST ÉS A RESZELÉSMENTES BESZERELÉST. TÁKÉKOZÓDJON!

És még egy tanulságos cikk: Origo.hu: Sufniban végzi a legtöbb lopott autó

A váltózárakról általánosságban

Váltózárat keres, de nem tudja, hogy van-e az autójához? Nézzen utána itt!

Bonthatatlan kötés

A sebváltózár beszerelése ún. bonthatatlan kötéssel történik. A bonthatatlan kötést úgy alakítjuk ki, hogy a Bear-Lock és a Construct  váltózárak beszerelésekor a speciális törőfejes csavarokat a szükségesnél egy kicsit tovább húzzuk. Ezáltal a legyöngített nyakrésznél a csavar hatlapfejű része, amit a kulcsunk fog leszakad, csak egy kúpos rész marad ott, amit kizárólag hidegvágó, kalapács, flex stb. szerszámokkal tudunk szükség esetén visszabontani, kizárólag műhelyben.Az autó gyári csavarjait innentől kezdve nem haszáljuk, de a a váltózár törőfejes csavarjait a gyárilag kialakított menetbe csavarjuk. Némely autótípusnál nem elegendő a csak szimplán a törős csavar, a mérnök-tervező takaróvasat is alkalmaz ami az egész váltózár részt pluszban letakarja, így lehetetlenné téve a hozzáférést.

KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI VÁLTÓZÁRAKAT SZERELÜNK BE, MELYEK MINDEGYIKE VÁLTÓZÁR GYÁRBAN KÉSZÜL, EZÁLTAL BIZTOSÍTVA A GYÁRI PONTOKRA VALÓ TÖKÉLETES ILLESZKEDÉST ÉS A RESZELÉSMENTES BESZERELÉST. TÁKÉKOZÓDJON!

Bonthatatlan kötésű sebváltózár A sebváltózár beszerelése ún. bonthatatlan kötéssel történik

Forgalmazott márkáink

Legjobb tudásunk és 18 éves tapasztalatunk alapján kizárólag olyan váltózárakat szerelünk ami a mi elvárásainknak is tökéletesen megfelel. Ezek a típusok a Bear-Lock, a Construct . Amit mi nem szereltünk, időközben tönkre is ment, lásd peldául más  cseh és lengyel gyártmányok.

Ez a kettő sebváltózár típus mind minőségben, mind biztonságban eléri azt a szintet amit egy váltózártól mi elvárunk. A fenti váltózárak mindegyike véd a mechanika leakasztás ellen, a kellő helyen takaróvasakkal védi a kulissza azon helyeit ahol a sebváltózárakat esetleg meg lehetne kerülni.

KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI VÁLTÓZÁRAKAT SZERELÜNK BE, MELYEK MINDEGYIKE VÁLTÓZÁR GYÁRBAN KÉSZÜL, EZÁLTAL BIZTOSÍTVA A GYÁRI PONTOKRA VALÓ TÖKÉLETES ILLESZKEDÉST ÉS A RESZELÉSMENTES BESZERELÉST. TÁKÉKOZÓDJON!

Garancia - Az általunk beszerelt váltózárakra 10 év, a beszerelésre pedig örök garanciát vállalunk!


Legyen elővigyázatos, hogy nyugodt éjszakái legyenek

Az idő előrehaladtával, az elmúlt 25 év leforgása alatt a váltózárak kinőték magukat az egyik legbiztonságosabb autóvédelmi mechanizmussá a gépjárműiparban. A váltózár egy mechanikus szerkezet, mely, mint összeszerelésben, úgy anyaghasználatban egy rendkívül erős vázat kapott. A váltózár beszerelése leggyakrabban körülbelül 1 órát vesz igénybe (akár meg is várhatja műhelyünkben), de egy ilyen egység feltörése is legalább ennyi időt követel meg a tiszteletlen szerencsét próbálóktól. A váltózár biztos védelmet nyújt a nyitott parkolókban pihenő autók számára. Utcán rendelkezésre álló szerszámokkal a váltózár hatástalanítása lehetetlen küldetés.  A váltózárral védett autók tulajdonosai sokkal nyugodtabban alhatnak, hiszen tisztában vannak azzal a statisztikával, hogy az autótolvajok miután rájönnek, hogy az autóban váltózár van, akkor nem próbálkoznak tovább. Ami azzal magyarázható, hogy egy váltózár feltörése nagyon sok időt követel, bár legtöbb esetben még így sem sikerül hatástalanítani. Márpedig köztudott, hogy a fentebb említett szakmában a több idő, több rizikó. Legyen elővigyázatos, csökkentse a rizikófaktort minimálisra váltózárral. Szereltessen gépjárművébe váltózárat műhelyünkben, munkahelyén vagy akár otthonában egy röpke óra alatt, utóbbiakat ingyenes kiszállással vállaljuk.

KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI VÁLTÓZÁRAKAT SZERELÜNK BE, MELYEK MINDEGYIKE VÁLTÓZÁR GYÁRBAN KÉSZÜL, EZÁLTAL BIZTOSÍTVA A GYÁRI PONTOKRA VALÓ TÖKÉLETES ILLESZKEDÉST ÉS A RESZELÉSMENTES BESZERELÉST. TÁKÉKOZÓDJON!

Legyen elővigyázatos, hogy nyugodt éjszakái legyenek

Ilyen módon véd a váltózár

A váltózár egy kizárólag mechanikus alkatrészekből összeálló és működő eszköz. Ebből kifolyólag; A váltózár mechanikus úton rögzíti a váltókart. A váltózár hátramenet (R), illetve automataváltóknál parkoló (P) állásban fixálja a váltókart. Tehát amennyiben le van zárva a váltókar a váltózárral, akkor az autó „mozdíthatatlan”. Természetesen egy ilyen jellegű eszköznél a garancia alap, cégünk az általunk beszerelt váltózárakra 10 év jótállást biztosít!

KIZÁRÓLAG MINŐSÉGI VÁLTÓZÁRAKAT SZERELÜNK BE, MELYEK MINDEGYIKE VÁLTÓZÁR GYÁRBAN KÉSZÜL, EZÁLTAL BIZTOSÍTVA A GYÁRI PONTOKRA VALÓ TÖKÉLETES ILLESZKEDÉST ÉS A RESZELÉSMENTES BESZERELÉST. TÁKÉKOZÓDJON! .

 


A közel két évtizedes múlttal rendelkező Váltózár-Központ Kft.

Cégünknek, az elmúlt közel húsz évben, sikerült a váltózáras szakma legszignifikánsabb magyarországi vállalkozásává válnia. A Totál-Zár Kft. 2001-es alapításakor (amit jelenleg Váltózár-Központ Kft. vett át.) még hihetetlennek tűnt az, ami ma már valóság. Mára több mint 30.000 beszerelt váltózár, és rengeteg elégedett ügyfél áll mögöttünk. 17 szakműhelyünk az ország eltérő pontjain, 7 különböző városban várja és szolgálja ki készségesen a klienseket. De nem csak telephelyeinken végzünk váltózár beszerelést, hanem igény szerint akár házhoz is megyünk. Cégünk az országban elsőként kezdte meg a helyszíni szerelés lehetőségének beiktatását szolgáltatásainak jegyzékébe.
A váltózárak forgalmazása és szerelése mellett, foglalkozunk még a népszerű UV gravírozással, kormány- és pedálzárak szerelésével is.
Az évek során nem csak magánszemélyek, hanem számos nagyobb és kisebb cég, továbbá autószalon is minket bízott meg váltózárak beszerelésével.
Színvonalas és megbízható munkánknak hála, ma már mi vagyunk e cégek kizárólagos és állandó váltózár beszállítója és szerelője.


Váltózár beszerelés, ingyenes kiszállással

Cégünk különösen nagy hangsúlyt fektet a váltózárak beszerzésének forrására. Kizárólag olyan zárakat forgalmazunk, melyek gyárban készülnek, a szabványoknak és előírásoknak megfelelő módon. Ezek a járművédelmi eszközök alkalmasak rá, hogy akár a műhelyen kívül is beszereljük őket. Mi mindezt ingyenes kiszállással tesszük. Ezzel időt és energiát spórolunk meg ügyfeleink számára. A díjmentes kiszállás feltétele, hogy télen (illetve rossz idő esetén) biztosítsanak számunkra olyan fedett helyiséget, ahol elvégezhetjük a beszerelést. Ez lehet:

 • fedett, zárt garázs
 • vagy mélygarázs.

Egyéb esetekben elegendő egy rendelkezésre álló udvar vagy parkoló, de akár az utcán is tudunk szerelést végezni.
Az ingyenes kiszállás az alábbi településekre, valamint azok 150 kilométeres körzetére vonatkozik:

 


Szakembereink több évtizedes tapasztalattal és a megfelelő felszereléssel is rendelkeznek. Így garantáljuk klienseinknek a precíz és professzionális eredményt.
A sebességváltó zár beszerelésénél fontos, hogy mind a termék, mind a szakemberek alkalmasak legyenek a minőségi végeredmény megteremtésére.
Velünk mindkét feltétel adott.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET