06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Construct váltózárak 5 Év Garancia

A Construct váltózár az egyik legmagasabb szintű védelmét biztosítja autója és az Ön számára a következő okokból :
- Beszerelhető a legtöbb személy-és haszonjárműbe, annak váltótípusától függetlenül.
- Egyszerű a használata, kulcs 180 fokos fordításával nyit-zár, a zárból  kivenni semmit sem kell.

KIEMELT AKCIÓ CONSTRUCT VÁLTÓZÁRRAL, RÉSZLETEK AZ AKCIÓ LINK ALATT AMIT A FŐOLDALON LÉVŐ LINKRE KATTINTVA ÉR EL.KÉREM OLVASSA EL AZ "ÖN ÉRDEKÉBEN" LINK ALATT TALÁLHATÓ FONTOS INFOKAT A HONLAP JOBB FELSŐ SARKÁBAN

Construct biztonsági váltózár

Minden eleme úgy van elhelyezve, hogy ne zavarja a gépjármű belső terének képét és a gépjármű többi berendezésének működését se befolyásolja.

A szerkezeti kialakítás nem teszi lehetővé a berendezés véletlenszerű zárását. Beszerelés után a rendszer nem megbontható.

A váltózár blokkolja a váltókart vagy szükség esetén a váltómechanizmust is, kézi váltós gépkocsinál hátramenet – ” R” – helyzetben, automata és automata/szekvenciális váltónál parking ” P ” -fokozatban.
A szerelés módja nem teszi lehetővé a váltózár utcán történő kiszerelését.

A CONSTRUCT biztonsági berendezés szabadalommal védett, a benne használt zárbetét a páncélszekrényeknek megfelelő biztonsági kategóriába van besorolva, melynek ellenálló képessége teljesíti a mechanikai vizsgálatok esetén előírt műszaki paramétereket. Védelmet nyújt savazás, lefúrás, törés, fagyasztás illetve zárfésűs nyitás ellen. Folyékony nitrogénnel való leöntés esetén sem válik törékennyé a berendezés anyaga. A váltózár védelmi képessége független az akkumulátor állapotától és az esetleges elektromos védelmi eszközöktől.

Sebváltó 5 év garanciával

A váltózár beszerelése nem érinti a gépkocsi garanciáját,az esetek döntő többségében az alváz nem kerül kifúrásra, a már meglévő gyári csavarpontokat használjuk rögzítésre, bonthatatlan kötéssel.

A zár üzemeltetése nem igényel semmilyen karbantartást. A vásárló a beszerelést követően – ami kb. 1-2 órát vesz igénybe, 2 kulcsot és egy kódkártyát kap, kulcsot másoltatni kizárólag ennek birtokában tudunk.

Garancia 5 év.

A Construct mechanikus biztonsági berendezést, tekintettel az eredeti megoldásra illetve minőségre, a biztosítók elfogadják.

A váltózár minőségét Európa több bűnügyi kutatóintézetének eredményei igazolják.
A fejlesztés és a gyártás 1997. évben ISO 9001, míg 2004-ben ISO/TS 16949 európai szabványok szerint lett minősítve.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET