06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Két masszív érv a váltózárak beszereltetésére

Két masszív érv a váltózárak beszereltetésére

Mondunk két nyomós, szakemberek által alátámasztott érvet autója védelmével kapcsolatosan. Először is, az autólopások száma az unió országaiban még mindig magas. Legalábbis ez derül ki az Európai Unió statisztikai hivatala által végzett kutatásból. Az Eurostat a 2015 és 2017 közötti időszakot vizsgálta, és jutott a meglévő eredményre. A szóban forgó országokból ugyanis közel 700 ezer autót loptak el ez idő alatt.

Ez a szám elsőre igencsak ijesztő lehet az autótulajdonosok számára. Viszont ijedség helyett mi megoldást kínálunk, méghozzá a váltózár beszerelésének formájában.

A másik jelentős, és a váltózárak mellett szóló érvünk szintén szakemberek véleményén alapul. A szakértők úgy vélik, hogy a lopás elleni védelem ,,csendes,, változatai legtöbbször hatékonyabbak a ,,hangos,, verziónál. Csendes jelző alatt olyan berendezések beszerelését értik a szakemberek, mint amilyenek a váltózárak is.

A hangos riasztás nem bizonyul elég hatékonynak, főleg, ha autónkat egy zsúfolt és lármás helyre parkoltuk. A tolvajt ilyenkor nem ijeszti meg a riasztóberendezés hangja. Ezért sokkal célravezetőbb riasztó helyett inkább váltózárat szereltetni a járműbe, így biztosítva annak védelmét a tolvajok ellen. Ha az Ön autójában van váltózár, akkor a tolvaj a másik azonos típusú autót fogja választani a parkolóban, mert neki a feltörési idő növekedése egyenlő a lebukással.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET