06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Miképp védekezhetünk a rafinált autótolvajok ellen?

Miképp védekezhetünk a rafinált autótolvajok ellen?

Lophatatlan autót eddig még nem gyártottak és valószínűleg egy jó ideig még nem is fognak. Természetesen itt nem az autóipar a bűnbak, egyszerűen nem rajtuk áll, annál inkább a tolvajokon. Ahogy fejlődik a védelem úgy párhuzamosan fejlesztik a támadásokat is. De mindenképpen megbírjuk nehezíteni a tolvajok dolgát.

A célunk az, hogy olyannyira megnehezítsük, hogy ne legyen kifizetődő számukra a munka. Erre sokszor nem a zárt garázs, hanem a váltózár nyújt megoldást! Miért és hogyan a váltózár:

  • Masszív, törhetetlen anyaghasználat
  • Kizárólagos mechanikus felépítés
  • Megkerülhetetlen védelem

Ezek összesége adja azt a védelmi szintet, amelyet a legtöbb bűnöző elkerül. Sok időbe, komoly szerszám készlettel hangos munkálatokba kerül egy váltózárral ellátott jármű eltulajdonítása. Ilyen körülményeket utcán igazán nehéz megteremteni és kivitelezni észrevétel nélkül. A gyári védelem, úgymint autózár, jeladós kulcs már több tíz éve jelen van az autókban, de ezek feltörése ma már gyerekjátéknak számít a tapasztaltabb rablók számára. Azonban, ha váltózár beszerelés mellett dönt, úgy már a rafinált tolvajokat is zavarba hozza és elkedvetleníti a próbálkozástól is. 

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET