06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Egyéb márkák 

Elektromechanikus Motortérzár

 

Váltózárral együtt rendelve akciósan a motortérzár, P04 és P05 de rendelheti külön, váltózár nélkül is. KIZÁRÓLAG Budapest XI.ik kerületében

 

SzimTech P04 és a SzimTech P05 típusú elektromechanikus gépjármű motorháztető zár:

Napjainkban komoly gondot jelent a gépjárművek jogtalan használata, illetve eltulajdonítása elleni védekezés. Ismeretesek különféle mechanikus, elektromechanikus, elektronikus szerkezetek, amelyek többé-kevésbé lelassítják az illetéktelen személyek behatolását a gépjárműbe. A gépjármű ajtók és csomagértetők általában hagyományos kulcsos- kilincses zárakkal vannak ellátva. Ezeket a zárakat gyakorlott személyek viszonylag rövid idő alatt fel tudják nyitni, akár durva roncsolásos módszerekkel (például a zárhenger kihúzásával, megfúrásával stb.) Az illetéktelen behatolásnak az a módszere is nagyon elterjedt, hogy egy ablak betörése után benyúlva az utastérbe kinyitják az ajtót, illetve a motorháztetőt.

A gépjárművek ily módon történő jogosulatlan eltulajdonításának megakadályozására különféle riasztó berendezések és/vagy bénító rendszereket alkalmaznak. A riasztó-berendezések a gépjárműbe beépített relék, érzékelők, kapcsolók stb. segítségével érzékelik a behatolási, manipulálási vagy elmozdítási kísérleteket, és vizuális és/vagy akusztikus jelekkel hívják fel a figyelmet a rosszszándékú cselekedetre. A bénító rendszerek viszont – például a gépjármű motor indításának vagy az üzemanyag ellátó rendszer működésének megakadályozásával – kívánják mozgásképtelenné tenni a gépjárművet.

Hiányosságot jelent ezeknél a rendszereknél, hogy az érzékelők jeleit vevő és a riasztási és/vagy bénítási jelek kiadását vezérlő – általában szabványos vagy kereskedelmi forgalomban bárki által beszerezhető – központi egységeket a hozzáértők könnyen hatástalanítani tudják. A riasztó – berendezések, illetve bénító rendszerek központi egységei általában a motorházban vannak elhelyezve, és a motorháztetők az utastérből viszonylag könnyen akár roncsolás nélkül felnyithatók.

A SzimTech PO4 típusú motortér zár a fent nevezett hiányosságokat önmagában képes kiküszöbölni úgy hogy a riasztó a bénító a gyújtásvezérlő egységek motortérbe szerelt részeit a riasztó bekapcsolásakor és/vagy a gyújtáskulcs kivétele után egy nagyon jól záródó, csak komoly roncsolással feltörhető fém dobozba zárja az által hogy a motorháztetőzár és a nyitókar kapcsolatát szabadonfutóvá teszi. Amikor a riaszó kikapcsolásra kerül a nyitókar és a motortérzár kényszerkapcsolata újra helyre áll és a motortér nyitás, üzemszerűen működik.

A P04 – P05 elektromechanikus motorháztetőzár alkalmazhatósága:

Minden 12V -os, benzin, diesel, vagy gáz üzemű személy vagy haszongépjárműnél, amelynek a motorháztető zárjának (függetlenül, attól hogy a gépjármű orr vagy far motoros) a nyitását húzó bowden biztosítja, tekintet nélkül, hogy a bowdenszál merev vagy sodrott.

 


 

A Szimtech P04 típusú elektromechanikus motortérzárat olyan autókhoz szereljük, aminek az akkumulátora NEM a motortérben van

 


 

A SzimTech P04 és P05 típusú elektromechanikus motortérzár működése:

Ezt a fajta motortérzárat olyan gépkocsikohoz szereljük aminél az akkumulátor a motortérben van.A SzimTech P05 típusú motortérzár a nyitókar és a motorháztetőzár közé a nyitóbowden megszakításával, a tartozékként szállított tartó konzol segítségével a doblemezre vagy a zárhídra van szerelve a típus adta lehetőségek szerint. Az eszköz egy szabadonfutó szerkezet, ami a szabadonfutó elemeket állandóan összereteszelt állapotban tartja, tehát a motorháztető állandóan zárt állapotban van. Amikor a nyitókar alaphelyzetbe kerül, a kapcsoló elveszi a feszültséget a reteszelő csap mozgató eleméről, és a szerkezet visszaáll alaphelyzetbe. 

A motortérzár kezelése : Rejtett kapcsoló elkapcsolása után a kart meghúzva nyit, rejtett kapcsoló visszakapcsolása után a motorháztető lecsukásával zár.

Az eszköz áramfelvétele riasztóberendezés bekapcsolt és/vagy a gyújtáskapcsoló kikapcsolt állapotában csak a nyitókar meghúzásakor van, ami 130-140 mA, viszont a kar elengedésével az áramfelvétel megszűnik. Előnye hogy akkumulátor lemerülése vagy a vezérlés bármilyen meghibásodása esetén is a motorháztető nyitható marad, ha az akku 9 volt alá merült.

 


Bullock exellence pedálzár ( Kizárólag futárral küldjük, személyes átvételi lehetőség nincs )

Kizárólag kézi váltós autókhoz!

A Bullock Excellence a váltózárak mellett egy másfajta, igen hatékony mechanikus lopásvédelemi eszköz. Egy olyan pedálzár, melynek karmai blokkolják a fék és a kuplungpedált, ezáltal biztosítják az autó maximális védelmét.

Mivel a Bullock Excellence pedálzár edzett acélból készül, ellenáll vágásnak, fúrásnak, savazásnak, csak úgy, mint a zárbetét. Ugyanakkor a számozott kulccsal használható biztonsági zárbetét kapott egy extra védelmet, egy acélgyűrűt (seeger-gyűrűt), mely megvédi a zárszerkezetet a kiszereléstől. Ezáltal elérte a Bullock Excellence, hogy jelenleg a piacon kapható egyik legbiztonságosabb mechanikus lopásvédelmi eszközzé vált.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bullock Excellence pedálzár egy mechanikus lopásgátló, mely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma tökéletesebb, mint a kezdetekben. A szerkezet karmai blokkolják a fék és a kuplungpedált, ezáltal biztosítva a maximális védelmet az autólopás ellen.

A Bullock Excellence pedálzár edzett acélból készült, így ellenáll vágásnak, fúrásnak egyaránt, illetve minden fontos alkotóeleme rozsdásodás ellen kezelt horganyzással és porszórással. A zár szintén fúrásálló és saválló anyagból készült, azonban van egy másik fontos védelmi eleme is, egy acélgyűrű (seeger-gyűrű), mely megvédi a zárszerkezetet a kiszerelés ellen.

A Bullock Excellence pedálzár tulajdonságai:

 • Maximális biztonság
 • Nincs szükség előzetes beépítésre
 • Nem okoz felesleges riasztásokat
 • Több autóban is használható
 • Állítható hosszúság a tökéletes védelem érdekében
 • Tökéletes kiegészítő váltózár mellett is

A csomag tartalma:

 • 2 számozott kulcs
 • 1 Bullock Excellence
 • A magyar nyelvű használati útmutató.

A Bullock Excellence 7 különböző modellben vásárolható meg, melyhez segítséget nyújt a doboz hátoldalán található táblázat.

A Bullock Excellence csak MECHANIKUS VÁLTÓVAL szerelt gépjárműveknél alkalmazható.

Használati útmutató

 • A kulcs elfordításával nyissa ki a pedálzárat.
 • Helyezze a szerkezetet a fék és a kuplungpedál közé.
 • A karok lezárása egyszerűen a markolat betolásával.

 


 

PermanentMark uv jelölés

PermanentMark UV gravírozás-Uv jelölés, mint kiegészítő védelem!

A holland PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS cég termékeivel több, mint 700 000 gépkocsit jelöltek már meg. A PERMANENTMARK újdonsága a csak UV-fényben látható biztonsági jelölés a karosszéria-elemeken. Az ötlet nem új, csak a technológia, melynek segítségével sokkal szélesebb körben elérhetővé válik. A rendszer legnagyobb előnye, hogy egyszerre használ látható és láthatatlan jelöléseket, így elkerülhetővé válik, hogy későn, csak az eltulajdonítás után derüljön ki a gépkocsi nyomon követhetősége.

Maximálisan jelölt elemek ( 3 ajtós autóknál kevesebb) : 18 kasztni elem ( motorháztető, csomagtér fedél, 4 db sárvédő, 4 db ajtó, 2xA oszlop, 4xB oszlop, 2xC oszlop) ÉS  8 db üveg. Lámpákat, belső elemeket, kárpitot, alufelnit NEM jelölünk!!!!!!!!!!!!

 

A PERMANENTMARK rendszerrel belegravírozható a gépjármű alvázszáma ( pontosabban annak utolsó, egyedi, 13 karaktere és Magyarországon forgalomba helyezett autóknál a “HU” kezdőelem ) az összes üvegbe és a karosszériaelemek belső felületére (alapból 24 jelölés). Opcionálisan a hátsó lámpák is jelölhetők. A gravírozás nem egy egyszerű felületi jelölést jelent, hanem mély, kémiai maratást, mely csak a felület rongálásával távolítható el. Az üveg jelölése esetén nem keletkeznek felületi mélyedések, mint a homokfúvásos gravírozásnál, továbbá az eredmény sokkal diszkrétebb, nem csúfítja el a gépjárművet. A jelölés az üvegen matt fehér színű és szabad szemmel is látható. Sem lúggal sem savval nem lehet eltávolítani.

A lakkozott karosszériaelemeken az azonosító jelek áthatolnak a fedőlakkon, a festék rétegen és az alapozón, míg a karosszériát nem bántják. A karosszériaelemeken a jelölés csak UV-sugárzás hatására látszik, de a nyári időszakban az erősebb UV-A és UV-B sugárzás miatt szabad szemmel alig észrevehetően láthatóvá válik. Mivel ezek a jelölések az elemek belső felületén találhatóak, egyáltalán nem zavaróak. Az azonosító adatok átfényezés után is látszódnak egy UV lámpa segítségével. Az eltávolítás egyetlen módja a fényzés eltávolítása és az elem teljes újrafényezése. Az eljárás fedőlakk nélküli fényezésen nem végezhető el, de a normál fényezésű gépkocsik a 90-es évek közepétől már fedőlakkal rendelkeznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

A hátsó lámpa narancssárga azonosítót kap ( opciós lehetőség, feláras! ) Ezek az azonosító adatok az eljárásnak köszönhetően, polírozással vagy oldószerekkel eltávolíthatatlanok. A jelölések mindössze 6 mm magasak és 11 cm hosszúak.

A jelölt autók két első, oldalsó üvegére egységes figyelmeztető matricát helyezünk, mely felhívja a tolvajok figyelmét arra, hogy ezt a gépkocsit nem éri meg elvinni. A matrica angol nyelven is tájékoztat, hogy ez a külföldi autótolvajoknak is egyértelmű legyen.
A jelölt gépkocsik gravírozott azonosító adatait központi adatbázisunkban tároljuk, melyből igény szerint igazolást állítunk ki a biztosító társaságok és a rendvédelmi szervek részére.

A PERMANENTMARK megkapta a MABISZ tanúsítványt az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Tanácsadó Szolgálat (BRFK VTSZ) szaktisztjeinek ajánlásával.

Ügyfeleink számára egy egyedülálló garanciát dolgoztunk ki. A mindennapi használat során a gépkocsik egyes részei megsérülhetnek. Kaphatnak egy követ a szélvédőre, vagy egy koccanás esetén cserére szorulhatnak a karosszériaelemek. Amennyiben ügyfelünk a PERMANENTMARK azonosító rendszert választotta, garanciát biztosítunk számára – maximum 4 elem – ingyenes újbóli megjelölésre.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET