06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Egyéb márkák 

Elektromechanikus Motortérzár

 

Váltózárral együtt rendelve akciósan a motortérzár, P04 és P05 de rendelheti külön, váltózár nélkül is. KIZÁRÓLAG Budapest XI.ik kerületében

 

SzimTech P04 és a SzimTech P05 típusú elektromechanikus gépjármű motorháztető zár:

Napjainkban komoly gondot jelent a gépjárművek jogtalan használata, illetve eltulajdonítása elleni védekezés. Ismeretesek különféle mechanikus, elektromechanikus, elektronikus szerkezetek, amelyek többé-kevésbé lelassítják az illetéktelen személyek behatolását a gépjárműbe. A gépjármű ajtók és csomagértetők általában hagyományos kulcsos- kilincses zárakkal vannak ellátva. Ezeket a zárakat gyakorlott személyek viszonylag rövid idő alatt fel tudják nyitni, akár durva roncsolásos módszerekkel (például a zárhenger kihúzásával, megfúrásával stb.) Az illetéktelen behatolásnak az a módszere is nagyon elterjedt, hogy egy ablak betörése után benyúlva az utastérbe kinyitják az ajtót, illetve a motorháztetőt.

A gépjárművek ily módon történő jogosulatlan eltulajdonításának megakadályozására különféle riasztó berendezések és/vagy bénító rendszereket alkalmaznak. A riasztó-berendezések a gépjárműbe beépített relék, érzékelők, kapcsolók stb. segítségével érzékelik a behatolási, manipulálási vagy elmozdítási kísérleteket, és vizuális és/vagy akusztikus jelekkel hívják fel a figyelmet a rosszszándékú cselekedetre. A bénító rendszerek viszont – például a gépjármű motor indításának vagy az üzemanyag ellátó rendszer működésének megakadályozásával – kívánják mozgásképtelenné tenni a gépjárművet.

Hiányosságot jelent ezeknél a rendszereknél, hogy az érzékelők jeleit vevő és a riasztási és/vagy bénítási jelek kiadását vezérlő – általában szabványos vagy kereskedelmi forgalomban bárki által beszerezhető – központi egységeket a hozzáértők könnyen hatástalanítani tudják. A riasztó – berendezések, illetve bénító rendszerek központi egységei általában a motorházban vannak elhelyezve, és a motorháztetők az utastérből viszonylag könnyen akár roncsolás nélkül felnyithatók.

A SzimTech PO4 típusú motortér zár a fent nevezett hiányosságokat önmagában képes kiküszöbölni úgy hogy a riasztó a bénító a gyújtásvezérlő egységek motortérbe szerelt részeit a riasztó bekapcsolásakor és/vagy a gyújtáskulcs kivétele után egy nagyon jól záródó, csak komoly roncsolással feltörhető fém dobozba zárja az által hogy a motorháztetőzár és a nyitókar kapcsolatát szabadonfutóvá teszi. Amikor a riaszó kikapcsolásra kerül a nyitókar és a motortérzár kényszerkapcsolata újra helyre áll és a motortér nyitás, üzemszerűen működik.

A P04 – P05 elektromechanikus motorháztetőzár alkalmazhatósága:

Minden 12V -os, benzin, diesel, vagy gáz üzemű személy vagy haszongépjárműnél, amelynek a motorháztető zárjának (függetlenül, attól hogy a gépjármű orr vagy far motoros) a nyitását húzó bowden biztosítja, tekintet nélkül, hogy a bowdenszál merev vagy sodrott.

 


 

A Szimtech P04 típusú elektromechanikus motortérzárat olyan autókhoz szereljük, aminek az akkumulátora NEM a motortérben van

 


 

A SzimTech P04 és P05 típusú elektromechanikus motortérzár működése:

Ezt a fajta motortérzárat olyan gépkocsikohoz szereljük aminél az akkumulátor a motortérben van.A SzimTech P05 típusú motortérzár a nyitókar és a motorháztetőzár közé a nyitóbowden megszakításával, a tartozékként szállított tartó konzol segítségével a doblemezre vagy a zárhídra van szerelve a típus adta lehetőségek szerint. Az eszköz egy szabadonfutó szerkezet, ami a szabadonfutó elemeket állandóan összereteszelt állapotban tartja, tehát a motorháztető állandóan zárt állapotban van. Amikor a nyitókar alaphelyzetbe kerül, a kapcsoló elveszi a feszültséget a reteszelő csap mozgató eleméről, és a szerkezet visszaáll alaphelyzetbe. 

A motortérzár kezelése : Rejtett kapcsoló elkapcsolása után a kart meghúzva nyit, rejtett kapcsoló visszakapcsolása után a motorháztető lecsukásával zár.

Az eszköz áramfelvétele riasztóberendezés bekapcsolt és/vagy a gyújtáskapcsoló kikapcsolt állapotában csak a nyitókar meghúzásakor van, ami 130-140 mA, viszont a kar elengedésével az áramfelvétel megszűnik. Előnye hogy akkumulátor lemerülése vagy a vezérlés bármilyen meghibásodása esetén is a motorháztető nyitható marad, ha az akku 9 volt alá merült.

 


Bullock exellence pedálzár ( Kizárólag futárral küldjük, személyes átvételi lehetőség nincs )

Kizárólag kézi váltós autókhoz!

A Bullock Excellence a váltózárak mellett egy másfajta, igen hatékony mechanikus lopásvédelemi eszköz. Egy olyan pedálzár, melynek karmai blokkolják a fék és a kuplungpedált, ezáltal biztosítják az autó maximális védelmét.

Mivel a Bullock Excellence pedálzár edzett acélból készül, ellenáll vágásnak, fúrásnak, savazásnak, csak úgy, mint a zárbetét. Ugyanakkor a számozott kulccsal használható biztonsági zárbetét kapott egy extra védelmet, egy acélgyűrűt (seeger-gyűrűt), mely megvédi a zárszerkezetet a kiszereléstől. Ezáltal elérte a Bullock Excellence, hogy jelenleg a piacon kapható egyik legbiztonságosabb mechanikus lopásvédelmi eszközzé vált.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Bullock Excellence pedálzár egy mechanikus lopásgátló, mely a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően, ma tökéletesebb, mint a kezdetekben. A szerkezet karmai blokkolják a fék és a kuplungpedált, ezáltal biztosítva a maximális védelmet az autólopás ellen.

A Bullock Excellence pedálzár edzett acélból készült, így ellenáll vágásnak, fúrásnak egyaránt, illetve minden fontos alkotóeleme rozsdásodás ellen kezelt horganyzással és porszórással. A zár szintén fúrásálló és saválló anyagból készült, azonban van egy másik fontos védelmi eleme is, egy acélgyűrű (seeger-gyűrű), mely megvédi a zárszerkezetet a kiszerelés ellen.

A Bullock Excellence pedálzár tulajdonságai:

 • Maximális biztonság
 • Nincs szükség előzetes beépítésre
 • Nem okoz felesleges riasztásokat
 • Több autóban is használható
 • Állítható hosszúság a tökéletes védelem érdekében
 • Tökéletes kiegészítő váltózár mellett is

A csomag tartalma:

 • 2 számozott kulcs
 • 1 Bullock Excellence
 • A magyar nyelvű használati útmutató.

A Bullock Excellence 7 különböző modellben vásárolható meg, melyhez segítséget nyújt a doboz hátoldalán található táblázat.

A Bullock Excellence csak MECHANIKUS VÁLTÓVAL szerelt gépjárműveknél alkalmazható.

Használati útmutató

 • A kulcs elfordításával nyissa ki a pedálzárat.
 • Helyezze a szerkezetet a fék és a kuplungpedál közé.
 • A karok lezárása egyszerűen a markolat betolásával.

 


 

PermanentMark uv jelölés

PermanentMark UV gravírozás-Uv jelölés, mint kiegészítő védelem!

A holland PERMANENTMARK SECURITY SYSTEMS cég termékeivel több, mint 700 000 gépkocsit jelöltek már meg. A PERMANENTMARK újdonsága a csak UV-fényben látható biztonsági jelölés a karosszéria-elemeken. Az ötlet nem új, csak a technológia, melynek segítségével sokkal szélesebb körben elérhetővé válik. A rendszer legnagyobb előnye, hogy egyszerre használ látható és láthatatlan jelöléseket, így elkerülhetővé válik, hogy későn, csak az eltulajdonítás után derüljön ki a gépkocsi nyomon követhetősége.

Maximálisan jelölt elemek ( 3 ajtós autóknál kevesebb) : 18 kasztni elem ( motorháztető, csomagtér fedél, 4 db sárvédő, 4 db ajtó, 2xA oszlop, 4xB oszlop, 2xC oszlop) ÉS  8 db üveg. Lámpákat, belső elemeket, kárpitot, alufelnit NEM jelölünk!!!!!!!!!!!!

 

A PERMANENTMARK rendszerrel belegravírozható a gépjármű alvázszáma ( pontosabban annak utolsó, egyedi, 13 karaktere és Magyarországon forgalomba helyezett autóknál a “HU” kezdőelem ) az összes üvegbe és a karosszériaelemek belső felületére (alapból 24 jelölés). Opcionálisan a hátsó lámpák is jelölhetők. A gravírozás nem egy egyszerű felületi jelölést jelent, hanem mély, kémiai maratást, mely csak a felület rongálásával távolítható el. Az üveg jelölése esetén nem keletkeznek felületi mélyedések, mint a homokfúvásos gravírozásnál, továbbá az eredmény sokkal diszkrétebb, nem csúfítja el a gépjárművet. A jelölés az üvegen matt fehér színű és szabad szemmel is látható. Sem lúggal sem savval nem lehet eltávolítani.

A lakkozott karosszériaelemeken az azonosító jelek áthatolnak a fedőlakkon, a festék rétegen és az alapozón, míg a karosszériát nem bántják. A karosszériaelemeken a jelölés csak UV-sugárzás hatására látszik, de a nyári időszakban az erősebb UV-A és UV-B sugárzás miatt szabad szemmel alig észrevehetően láthatóvá válik. Mivel ezek a jelölések az elemek belső felületén találhatóak, egyáltalán nem zavaróak. Az azonosító adatok átfényezés után is látszódnak egy UV lámpa segítségével. Az eltávolítás egyetlen módja a fényzés eltávolítása és az elem teljes újrafényezése. Az eljárás fedőlakk nélküli fényezésen nem végezhető el, de a normál fényezésű gépkocsik a 90-es évek közepétől már fedőlakkal rendelkeznek.

 

 

 

 

 

 

 

 

A hátsó lámpa narancssárga azonosítót kap ( opciós lehetőség, feláras! ) Ezek az azonosító adatok az eljárásnak köszönhetően, polírozással vagy oldószerekkel eltávolíthatatlanok. A jelölések mindössze 6 mm magasak és 11 cm hosszúak.

A jelölt autók két első, oldalsó üvegére egységes figyelmeztető matricát helyezünk, mely felhívja a tolvajok figyelmét arra, hogy ezt a gépkocsit nem éri meg elvinni. A matrica angol nyelven is tájékoztat, hogy ez a külföldi autótolvajoknak is egyértelmű legyen.
A jelölt gépkocsik gravírozott azonosító adatait központi adatbázisunkban tároljuk, melyből igény szerint igazolást állítunk ki a biztosító társaságok és a rendvédelmi szervek részére.

A PERMANENTMARK megkapta a MABISZ tanúsítványt az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság Vagyonvédelmi Tanácsadó Szolgálat (BRFK VTSZ) szaktisztjeinek ajánlásával.

Ügyfeleink számára egy egyedülálló garanciát dolgoztunk ki. A mindennapi használat során a gépkocsik egyes részei megsérülhetnek. Kaphatnak egy követ a szélvédőre, vagy egy koccanás esetén cserére szorulhatnak a karosszériaelemek. Amennyiben ügyfelünk a PERMANENTMARK azonosító rendszert választotta, garanciát biztosítunk számára – maximum 4 elem – ingyenes újbóli megjelölésre.


BMW joystick váltózár

Az autóipar fejlődésével, megjelentek az automata váltók is, ahol a hagyományos váltózár alkalmazása, már teljesen használhatatlanná vált. A modern BMW joystick váltók mozgástengelye elenyésző, így a mechanikus blokkolás értelmetlen… vagy mégsem? Olvasd tovább cikkünket a BMW joystick váltózár aloldalunkon.


Gázpedálzár

A gázpedálzár kizárólag Audi Q7, Audi A4 -es modellekhez 2016 modellévtől használható. Az említett két autó modellhez ez az egyetlen mechanikus védelem létezik. (Váltózárat nem lehet beszerelni!)

Legyen szó vadonatúj vagy használt gépjárműről, őrzött vagy őrizetlen parkolókról, egy biztos, a gázpedálzár. Valamennyien szeretjük biztonságban tudni kedvencünket, ebben az esetben az autónkat, amelyre komoly veszély leselkedhet nap-mint nap az autó tolvajok jóvoltából, de ezt a problémát könnyen megelőzhetjük gázpedálzárral.

 


Kormányműzár

KESO Omega zárbetét

Lecseréltük régi járgányunkat egy újra, az óvatosság ilyenkor bennünk ezer fokon izzik és próbáljuk, minden lehetséges módon megóvni. Legyen szó a legkisebb külső karcokról, vagy az autó ellopásának megelőzéséről, minden esetben bírunk valamilyen módon védekezni. Egyik módszer arra, hogy biztonságban tudjuk verdánkat és nyugodtan aludjunk a kormányműzár. Egy mechanikus megoldást értünk a kormányműzár alatt, melyet könnyen beszereltethet, teljesen diszkrét és mindezen túl a legmagasabb biztonsági szinten védi autóját. A kormányműzár a mai legmodernebb technikával készült, amely oldhatatlan beépítésének köszönhetően a legbiztonságosabb lopásgátló eszköznek is titulálható. Feltöréséhez szervízkörülmények, tömérdek idő és egy komplett kormányrúd cserére van szüksége annak, aki megpróbálna, egy kormányműzárral szerelt autót eltulajdonítani jogtalanul.


Riasztó/indításgátló/tolatóradar

Az autóriasztók hosszú sorát tudnánk felsorolni, hiszen a technika előrehaladtával, a kereslet gyarapodásával, a kínálat robbanásszerűen megnövekedett. A nagy verseny közepette, a gyártók arra kényszerültek, hogy folyamatosan egyre biztonságosabb, egyre innovatívabb ötletekkel álljanak elő. Mutatjuk, hogy milyen lehetőségek adottak jelenleg:

 • Távirányítós autóriasztók: A távirányítós riasztók, egy nagy csoportját öleli fel azoknak a lehetőségeknek, melyek védelmet nyújthatnak gépjárműeinknek. Ide tartozik a központi zár vezérlése, indításgátló, PIN kódos vészkikapcsolás, sziréna… Szabadon választhatunk az eszközök közül, és igényeinkre szabhatjuk azokat.
 • Indításgátló: Az indításgátló kifejezés, minden olyan eszközre értendő, mely nem jelez a környezet felé a gépjármű esetleges támadása kapcsán, ámde meggátolja, valamint megnehezíti a gépjármű mozgatását illetve vontatását.
 • Tolatóradar: A tolatóradar kissé eltér az eddig elhangzott riasztóktól, ugyanis ez az eszköz nem a lopástól véd elsősorban, hanem az autó állapotát óvja meg. Működési elve egyszerű és biztos; szenzorok figyelik az autó előtt és mögött lévő akadályokat, és ezekről hangjelzésekkel figyelmeztet.

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET