06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Fontos információ, olvassa el az Ön érdekében.

MI NEM HALMOZZUK ÖNT EL AJÁNDÉKOKKAL HOGY A TERMÉKET ÖNRE TUKMÁLJUK, NÁLUNK MINŐSÉGI ZÁRAKAT KAP HELYETTE. NA PERSZE A RÉGI JÓL BEVÁLT "ÜGYFÉLMEGTARTÓ" KEDVEZMÉNYEKET ÖN IS ÉLVEZHETI, LÁSD FELSOROLÁST LENTEBB

Ma Magyarországon kettő olyan váltózár létezik a piacon, ami erre szakosodott GYÁRBAN készül:

 1. Bear Lock https://www.niedzwiedz-lock.pl/
 2. Construct https://www.construct.cz/

A fenti két gyártó még akkor is létezni fog és tudja az esetleges jótállási feltételeket biztosítani, ha letelik a sokat emlegetett 10 év garancia. FONTOS! MINDKÉT GYÁRTÓ RENDELKEZIK MABISZ ENGEDÉLLYEL ÉS TÜV VIZSGÁLATTAL, MÁS TERMÉK ESETÉN HA ÉRDEKLŐDIK, KÉRJE MINDKETTŐT.

Válasszon körültekintően, egyrészt az autójának biztonsága, ezáltal az Ön nyugalma, illetve a szerelés körülményeit is vegye figyelembe, a fenti termékek 100%-ban pontosak, két egyforma zár pont ugyanúgy néz ki majd és a zárkonzolok méretpontosak, nem a szerelőnek kell bereszelni - befaragni őket a helyére. Szóval ha van olcsóbb, az  olcsóbb is.

HÁROM NAGYON FONTOS INFO:

 1. Az általunk forgalmazott zárakat a gyárak úgy tervezik, hogy a beszerelés  semmilyen átalakítást a box alatt nem igényel - nem kell pl fűtéscsövet szabdalni - illetve - és ez talán még fontosabb - a zárak a box oldalán úgy helyezkednek el, hogy normál pozícióban beállított ülésnél is be tudja zárni és ki tudja nyitni, nem a váltókar síkjával egy vonalba esnek, tehát nem kell az ülést előre hátra tologatni minden esetben!
 2. A Bear Lock és a Construct is használ úgynevezett takaróvasakat, tehát ha a boxot ne adj isten megbontják, sem férnek a váltózár zárást végző pontjához, mert körbeveszi egy acélkonzol. Más gyártónál jóval ritkábban a felületes tervezés miatt. Kérem ezt a jótanácsot ( is ) fogadja meg, mert nagyon nem mindegy.
 3. Kérem, jól tájékozódjon a piacon, mert olcsó terméknek "híg a leve". Vannak olyan termékek melynek a használata kényelmetlen, a kulcsot úgy kell belőle kicibálni nyitás után - ez nem a zárbetét hibája ráadásul, tehát a kezelésébe előbb utóbb bele fog unni - nem fogja használni....az általunk forgalmazott zárak gyárban készülnek, a gyárak nemzetközi piacra is gyártanak, a forgalmazók esetenként közvetlenül az importőröknek is beszállítanak, a zárjaink autóspecifikus módon, gyári csavarpontokra tervezettek.

MI NEM HALMOZZUK ÖNT EL AJÁNDÉKOKKAL HOGY A TERMÉKET ÖNRE TUKMÁLJUK, NÁLUNK MINŐSÉGI ZÁRAKAT KAP HELYETTE. NA PERSZE A RÉGI JÓL BEVÁLT "ÜGYFÉLMEGTARTÓ" KEDVEZMÉNYEKET ÖN IS ÉLVEZHETI, LÁSD FELSOROLÁST

 1.  A BEAR LOCK TÍPUSÚ ZÁRAKHOZ NAGY ÉRTÉKŰ HASZNOS KIEGÉSZÍTŐ
 2. VISSZATÉRŐ ÜGYFELEKNEK KEDVEZMÉNYKUPON, MÁR 10 ÉVE
 3. ÉRVÉNYES MOZGÁSSÉRÜLT IGAZOLVÁNNYAL 10 % KEDVEZMÉNY
 4. TÖBB AUTÓRA AKÁR 15% KEDVEZMÉNY, DARABSZÁMTÓL FÜGG
 5. A LEGJOBB KIEGÉSZÍTŐ VÉDELEM - UV JELÖLÉS - CSOMAGÁRON
 6. KEDVEZMÉNYES CSOMAGAJÁNLATOK, SZERELÉS KISZÁLLÁSSAL
 7. A HÉT MINDEN NAPJÁN ÖNNÉL, VAGY 17 MŰHELYBEN, 19 ÉVE

 

ILYEN MŰHELYBEN KÉSZÜLT TERMÉKET SZERETNE?

 

ILYEN MŰHELYBEN KÉSZÜLT TERMÉKET SZERETNE?ILYEN MŰHELYBEN KÉSZÜLT TERMÉKET SZERETNE?

 

VAGY GYÁRBAN KÉSZÜLŐT?

 

Bear Lock gyár kivülrőlBear Lock gyár belülről

Construct gyárConstruct gyár belülről

 

Váltózár Beszerelés Ingyenes Kiszállással Önnél

Kizárólag olyan váltózárakat forgalmazunk, ami alkalmas arra hogy akár nem műhely körülmények között is beszereljük, önnek időt és energiát spórolva.

 

Hogy miért?

Mert ezek gyárban készülnek, méretpontosak és nem utolsó sorban nálunk a szerelők is olyanok akik egyrészt erre nem lusták, másrészt megvan hozzá a több évtizedes szakmai tapasztalatuk, gyári hátterük és szerszámozottságuk.

Amelyik cég ezt így önnek nem tudja megoldani, annak vagy a terméke vagy a szerelője, esetleg mind a kettő alkalmatlan a külsős szerelésre.

Garancia érvényes 10 évig, akár Ön jön, akár mi megyünk.

Garanciánk a 19 éves beszerelő tapasztalat és a majd 12.000 beszerelt zár.

Persze választhat a 17 beszerelő pontunk közül is, szívesen látjuk.

És hogy a háttér is meglegyen: +36-30-3-1111-99, Totál-zár Kft., mely cég 2001 óta létezik, a telefonszám pedig 1999 óta.

 

1. Kérhetem a saját otthonomban a váltózár beszerelését?

Igen, bizonyos feltételek esetén nem kell behoznia az autót a műhelyünkbe, hanem mi szállunk ki Önhöz  ingyenesen.

Ezek a bizonyos feltételek a következők:
- télen rendes fedett zárt garázs, egyéb esetben elegendő udvar, parkoló, utca, mélygarázs.Profi szerszámainkkal, 19 éves tapasztalatunkkal, 12.000 beszerelt váltózárral a hatunk mögött MI  képesek vagyunk rá.

2. Van ingyenes kiszállás? Ha igen hova?
Budapest, Budaörs Kecskemét,Székesfehérvár, Gödöllő, Budakalász városokban, valamint ezek 150 km-es körzetében ingyenes a kiszállás.Ha minimum két autóhoz rendel váltózárat, akkor a fenti városok 200 km-es körzetén belül ingyenes a kiszállás.

3. Mennyibe kerül a kiszállás?

ORSZÁGOSAN BÁRHOVA EL TUDUNK MENNI VÁLTÓZÁRAT BESZERELNI AMI A FENTI, 4-ES PONTBAN FELSOROLTAKON KÍVÜL ESIK, 40 FT-OS KILOMÉTER DÍJJAL, pontosan telefonon egyeztetve.

4. Motortérzárat is szerelnek bárhol?
Nem, motortérzárat csak Budapesten szerelünk.

 

Garanciális kérdések

5. Befolyásolja a gyári garanciát, ha váltózárat szereltetek be?
NEM! Nem befolyásolja a gyári garanciát!

Ha nálunk szerelteti be a váltózárat, az autó általános- és átrozsdásodási garanciája is megmarad, mivel a váltózárak döntő többsége gyári csavarpontokra kerül felszerelésre, alvázfúrás és mindenfajta átalakítás nélkül! Sok esetben maguk az autószalonok is minket kérnek meg az opcionálisan választható váltózár beszerelésével. Emellett magára a szerelésre ÖRÖK garanciát adunk!

6.Mennyi garancia van a beszerelt váltózárra?
Minden típusra 10 év, de magára a beszerelésre ÖRÖK garanciát vállalunk.

8 ÉV GYÁRTÓI ÉS PLUSZ 2 ÉV PRÉMIUM GARANCIA MINDEN, TÜV ÉS MABISZ ENGEDÉLLYEL RENDELKEZŐ VÁLTÓZÁRRA. TÁJÉKOZÓDJON MIT SZERELTET BE AUTÓJÁBA! NÁLUNK CSAK KÍVÁLÓ MINŐSÉGŰ, A FENTI MINŐSÍTÉSEKKEL RENDELKEZŐ VÁLTÓZÁRAKAT KAP.

7. Motortérzárat is szerelnek bárhol?

Nem, motortérzárat csak Budapesten szerelünk.

8. Ha csak UV-jelölést kérek, arra is vonatkozik az ingyenes kiszállás akció?

Nem, ha CSAK UV-jelölést kér, azt nem vállaljuk ingyen kiszállással, de ha váltózárat is rendel hozzá, akkor igen.

9. A különféle akciók összevonhatók?
Igen, minden akció összevonható!

 

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET