06-30-311-1199

AJÁNLATKÉRÉS

VISSZAHÍVÁS KÉRÉSE

Kormányműzár"A" Kormányműzár

A megszerzett vagyontárgyairól felelõsen gondolkodó ember, sokszor teszi fel magának azt a kérdést, hogy miként tudhatná nagyobb biztonságba az értékeit. Nincs ez másként akkor sem, ha ez az értéktárgy, éppen egy gépjármû.
A védelmi megoldások azonban számos lehetõséget kínálnak. Az ebben nem jártas egyén, egy olyan területen találhatja magát, ahol könnyen „eltéved”. Számos információt kell figyelembe venni ahhoz, hogy korrekt, és ténylegesen a vagyonvédelmet ellátó, és nem csak egy pszichés megnyugvást elérõ döntést hozhassunk.

Szenvedélyünk az innováció és ez hajt minket, hogy olyan eszközt gyártsunk, ami a jelenleg elérhetõ technikai eszközök és technológiák felhasználásával az Ön autóját a legmagasabb biztonsági szinten védje.

StarBlock kormányzár

 

A gépjármû biztonságtechnikában eltöltött aktív évtizedek során mindig kerestük az újdonságot, törekedtünk a tökéletesre. A StarBlock®-ban megtaláltuk a jelenleg, a mechanikus védelmi rendszerek legbiztonságosabb és legmodernebb eszközét. Nagyszerûsége az oldhatatlan beépítésnek tulajdonítható. A StarBlock® szabadalma egy kényelmesen kezelhetõ, diszkrét védelmet takar, aminek megkerülése lehetetlen, eltávolítása csak szervizkörülmények között lehetséges, a kormányrúd cseréjével.

 

Miért pont kormányműzár?

 

  • Mert kezelése könnyed és egyszerû.
  • Mert a StarBlock® nem avatkozik be a jármû belsõ harmóniájába, diszkréten egyetlen kulcsnyílás jelzi jelenlétét.
  • Mert a mechanikus védelmekkel ellentétben a gépjármû alkalmatlanná válik a közlekedésre.
  • Nincs kinyomott kuplunggal vontatás.
  • Nincs hátramenetben haladás.
  • A rendszer ellenáll minden olyan próbálkozásnak, ami helyszínen akár hosszú rendelkezésre álló idõ esetén szóba jöhet.
  • A kiiktatása csak szervizkörülmények között, a kormányrúd cseréjével lehetséges.
  • Mert magas biztonsági szintet képvisel.

 

 

A rendszer leírásával nehéz dolgom van, mert mint mindenben itt is igaz, hogy nagyszerûsége az egyszerûség.

A használat

Egy kulcs elfordítása és az autó kormánya nem mozdítható, így közlekedésre, vontatásra alkalmatlanná válik a jármû.

 

Az egyetlen látható elem a kulcs

A zárbetétet a ma 50 éves svájci KESO cég szállítja be. A KESO a kiemelkedõ minõségû és megbízhatóságú biztonsági zárak és zárrendszerek szakértõje, az élettartam garanciával kínált törésbiztos zárak a legmodernebb elvárásoknak is eleget tesznek.
A KESO zárak a Német Biztosítók Szövetsége VdS (Verband der Sachversicherer) tanúsítványával és MABISZ minõsítéssel rendelkeznek.

KESO Omega zárbetét

Omega csap:

A KESO Omega rendszer egy szabadalmaztatott interaktív rugóscsap a kulcsban, ami megfordítja a kulcs és a zár megszokott szerepét, így a zár különösen biztonságossá válik, valamint biztosítja kulcs másolásvédelmét.
A KESO kulcs nem másolható, csak a tulajdonosa rendelhet másik kulcsot a hozzákapott kódkártya tulajdonában. Fontosnak tartom megjegyezni, hogy a KESO mesterkulcs rendszere lehetõvé teszi, hogy Ön ugyan azt a kulcsot használja autójában, lakásában, irodájában.

 

A láthatatlan alkotóelem

A StarBlock® az autó kormánymûvét rögzíti, úgy épül be az autó szerkezeti elemeként, bonthatatlanul, hogy onnan csak szervizkörülmények között lehet eltávolítani. A gyártó a gyári alkatrészre építi fel mechanikus elemét, így tökéletesen megbízható, stabil egységet képez az autóval. A Starblock® a jelenleg elérhetõ legmagasabb szintû technológiával gyártja termékét, ami megfelel az autóipari elvárásoknak és biztonsági követelményeknek.

Több autótípushoz elõre legyárttattuk és raktáron tartjuk a kész darabot, így jelentõsen lerövidül a beépítés ideje. A cserébe kapott termék gyári alkatrész, egyenértékû a kiszerelt darabbal.

StarBlock kormányzár

StarBlock kormányzár

 

 

AJÁNLATKÉRÉS

Köszönjük, kollégánk hamarosan keresni fogja!
Köszönjük, hamarosan keresni fogjuk!

KÖVESS MINKET